top of page
Sök
  • Skribentens bildDiana Rosita Millares

Lashlift med keratinbehandling. (YumiLashes)

Uppdaterat: 21 maj 2022

Lashlift är en behandling som snabbt blivit väldigt efterfrågad.


I behandling så arbetar jag med det franska märket Yumi Lashes men är även utbildad inom italienska InLei.

YumiLashes är en franskt tillverkad serie av professionella produkter, anpassade att jobba tillsammans och förstärka varandra. Lashlift med keratin är en vårdande behandling som fyller fransarna inifrån med keratin, kollagen och vitaminer. Under behandlingen böjs fransarna uppåt, de lyfts från roten med hjälp av en speciellt anpassad form som finns i olika storlekar beroende på fransarnas längd och önskat resultat. Fransarna färgas svarta och upplevs efter behandling som både längre vackrare, och fylligare.

Ögonen får en öppnare blick och en fräsch look.

Yumi Lashes har även utvecklat två hemvårdsprodukter, Keratin Lash Lift Mascara och Aftercare Serum. Båda används med fördel på fransar och bryn och fungerar även som en skyddande primer innan applicering av vanlig mascara. Effekten av behandlingen förlängs vid regelbunden användning av produkterna.


Behandlingen tar ca 90 min. Att tänka på efter din behandling är att inte blöta fransarna på 48h och undvika olja. Efter första behandlingen rekommenderas ett återbesök inom 4-6 veckor och sedan regelbundet var 6-8 vecka.
106 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Inlägg: Blog2_Post
bottom of page